Arrangeur

piano, classical music, piano player

"Puur vakmanschap"

Als arrangeur heb ik enorm veel geleerd over muziek.

Je kijkt als het ware in de keuken van grote meesters of kleine makers en daar steek je altijd wat van op.

Daarom arrangeer ik zo graag. Het is de uitdaging om de muzikale essentie te vangen, ongeacht de bezetting.

Arrangeren is een vak dat op het conservatorium werd gedoceerd, maar wat ik eigenlijk pas echt heb geleerd in de praktijk. Je komt voor alle mogelijke uitdagingen en ensembles te staan, maar het doel is altijd hetzelfde: laat de muziek tot zijn recht komen. Des te beter het arrangement, des te beter zullen de muzikanten het kunnen overbrengen.

Quatre Mains Music

Quatre Mains Music is een project dat ik enkele jaren geleden ben begonnen. Er bestaat nauwelijks bladmuziek voor vierhandig piano van populaire muziek van nu, dus daarom leek het me leuk om die leegte een beetje op te vullen. Quatre Mains Music is voornamelijk een Youtube kanaal, maar inmiddels kan van enkele arrangementen bladmuziek worden verkregen:

https://www.sheetmusicplus.com/publishers/nick-hurkmans-sheet-music/3011992?isPLP=1

De video’s zijn over de hele wereld bekeken en inmiddels heeft het kanaal enkele tienduizenden views en een paar honderd subscribers behaald. Met name de reacties van enthousiaste volgers in alle mogelijke talen zijn hartverwarmend!

Arrangementen, speciaal voor u gemaakt?

Graag ga ik elke muzikale uitdaging aan die me wordt geboden. Neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je of jullie gezelschap kan betekenen!