Componist

ludwig van beethoven, bust, composer

"Verrassend en authentiek"

Ik heb klassiek compositie gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht. Die keuze heeft mijn horizon zeer verbreed en mijn muzikaal palet rijkelijk gekleurd. 

Vroeger als klein kind was het mijn grote droom om uitvinder te worden en eigenlijk heb ik die wens nooit losgelaten. Sinds 2011 ben ik namelijk Cum Laude afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht en ben ik officieel modern klassiek componist (al zou de kleine Nick waarschijnlijk muziek-uitvinder hebben gezegd). Ik heb gestudeerd bij Caroline Ansink, Jeroen D’hoe en Henk Alkema. Zij hebben mij kennis laten maken met alle facetten van de moderne muziek, mijn grenzen laten vervagen en de nieuw ontdekte, onbegrensde mogelijkheden verder uitgediept.

Ik heb gecomponeerd voor het klassieke podium, theater, koor, solo zang.

Luister hier naar mijn compositie

‘De Schepping’

Een opdrachtcompositie voor strijkorkest Zoroaster, maar hier uitgevoerd door het MET-orkest."Een compositie met inhoud"

Composities op maat?

Ben je bezig met een project en heb je nog muziek nodig? Zoek je nieuw en origineel repertoire voor je orkest of ensemble? Schroom dan niet om contact met me op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!